Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Dancing With The Stars/ Kërcime nën tingujt e Alban Skënderaj!

Dancing With The Stars/ Kërcime nën tingujt e Alban Skënderaj!


Konkurentët e “Dancing With The Stars” po zhvillojnë performancat e tyre nën tingujt e këngëve të artistit Alban Skënderaj.

Konkurrentët janë përgatitur në prova gjatë gjithë javës dhe të gjithë kanë zgjedhur një këngë të artistit dhe më pas kanë specifikuar zhanrin që do të kërcejnë. Artisti është gjithashtu pjesë e jurisë për natën e sotme./dritare.net