Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Arbër Hajdari: Do të bëhem baba!

Arbër Hajdari: Do të bëhem baba!

Arbër Hajdari do të bëhet baba dhe se festat e këtij viti do ta gjejnë ndryshe. Hajdari zbuloi në emisionin "Më lër të flas" se ai dhe partnerja do të bëhen prindër të një vajze.

Bidesa kur Arbër Hajdari zbulon lajmin dhe detajet:

Romeo Veshaj: Ti Arbër kur do ta bësh një fëmijë? Se kemi një lajme ekskluziv më duket.

Arbër Hajdari: E keni informacion juve?

Romeo Veshaj: Po e kemi…

Arbër Hajdari: Po, do bëhem baba shumë shpejt.

Romeo Veshaj: Këto festa do të të gjejnë ndryshe Arbër.

Arbër Hajdari: Këto festa do të më presin ndryshe. Në momentin që bëhesh prind shumë gjëra ndryshojnë tek njeriu. Sidomos në momentin që sjell në jetë një fëmijë rritet përgjegjësia në mënyrën e të menduarit.

Romeo Veshaj: A ka nisur të ndryshojë tek ti, tani që do të bëhesh baba, mënyra e të menduarit?

Arbër Hajdari: Ka nisur që prej dy-tre muajsh të ndryshojë mënyra e të menduarit. Prioritetet deri diku kanë nisur të lëvizin.

Romeo Veshaj: Do të bëhesh babi i një vajze apo djali?

Arbër Hajdari: Zoti mi pranoi lutjet që bëra, doja të bëhesha babi i një vajze, dhe do të bëhem me vajzë./K.C/dritare.net