Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Antoneta, Keisi, Qetësori në nominim! Cilin banor dëshironi të shpëtoni!

Antoneta, Keisi, Qetësori në nominim! Cilin banor dëshironi

Si lidere e shtëpisë së BBV këtë javë, Jori kishte një avantazh në lojë që konsistonte në nisjen e zinxhirit të shpëtimit.

Nga ky zinxhir, sipas rregullit të vendosur nga produksioni 3 emrat e fundit, shkojnë në nominim.

Keisi, Antoneta dhe Qetsori janë tre të nominuarit e kësaj jave, ku publiku do të zgjedh se cilin banor dëshiron të shpëtojë për të qëndruar ende në shtëpi./A.ZH-dritare.net