Përdorni emoji në mesazhe? Ja çfarë tregon!

Një studim i ri tregon se përdorimi i fytyrave, të njohura si “emoji” në mesazhe ndikon në komunikim. Madje sjell edhe sukses në jetën seksuale.

Studiuesit e Institutit Kinsey kryen dy hulumtime për të kuptuar impaktin e ikonave në jetën e njerëzve.

Në studim morën pjesë 5 mijë prsona, dhe u analizuan 175 të tillë.  Në përfundim zbuluan se ka një lidhje të drejtpërdrejtë me “emoji” dhe seksit.

LEXO DHE :  Tjetër grup i Komisionit të Venecias vjen në Tiranë, takim me Ramën për projektligjet

Specifikisht, ata që i shtojnë ikona mesazheve të tyre, kanë më shumë mundësi që të takohen me njerëzit që pëlqejnë, të shkëmbejnë puthje apo të kryejnë marrëdhënie seksuale./ I.M-Dritare.net

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.