Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Këto janë 11 ushqimet që përmirësojnë qarkullimin e gjakut!

Këto janë 11 ushqimet që përmirësojnë qarkullimin

Mendoni për qarkullimet që ndodhin në trupin tuaj, të gjakut, oksigjenit, lëndëve ushqyese etj. Arteriet e prishura dhe pllakëzat shkaktojnë “bllokime të trafikut”, ose thënë ndryshe vështirësi në qarkullim, duke çuar në vonesa të përçimit të gjakut. Nëse nuk doni të sëmureni, dritare.net  sugjeron të konsumoni këto ushqime që  jua kemi sjellë më poshtë./E.B-dritare.net