Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Këta të bëjnë ta duash me zor Edi Ramën!

Këta të bëjnë ta duash me zor Edi Ramën!

Nga Bedri Islami 

Këta ” njerëz” mendohet se do e “shpëtojnë” Shqipërinë.

I beson kush?

Sa herë janë provuar, nuk ia kanë vlejtur!

Këto të bëjnë të duash me zor Edi Ramën!

Këto njerëz nuk duan më as paqe, as arsye, as lumturi, veçse lista qytetesh të pushtuara nga trupa e tyre politike, lista kabinetesh qeveritarë.

Të besosh se këto janë ndrequr, janë bërë më të zgjuar, më kombëtarë, do të thotë të besosh tek HIÇI!

Për këto njerëz shthurja quhet besnikëri, serioziteti quhet kryengritje!

Karl Stuarti, mbreti i Anglisë, do të shkruante më 20 janar 1649 se :

“Kam vënë re se djalli i kryengritjes merr shpesh pamjen e engjëllit të reformës”!|

Nuk e di pse, sa herë që shoh këtë taborr buzëqeshjesh më kujtohet Gërdeci….

Barbarët e kanë harruar këtë, bashkë me fëmijët e skllavëruar.

Dhe duan të rikthehen…/dita/