Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Ju nuk e dini, por këto 13 ushqime mund t’ju helmojnë!

Ju nuk e dini, por këto 13 ushqime mund t’ju helmojnë!

Tani që ka ardhur vera, ju duhet të tregoni shumë kujdes me ushqimin që konsumoni. Kjo stinë shoqërohet me helmime, për shkak se produktet prishen shumë shpejt nga i nxehti. Mbase ju i dini se cilat janë ushqimet më të zakonshme që shkaktojnë helmim, por ne të dritare.net do ju tregojmë dhe disa të tjera, të cilat janë po qa të rrezikshme për shëndetin. Shikoni në galerinë më poshtë!/E.B-dritare.net

Trangujt

Trangujt

Mielli

Mielli

Pula e pjekur

Pulë e pjekur