Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Jeton në Shqipëri dhe ke një pyetje për Obamën? Ja si mund t'ia bësh!

Jeton në Shqipëri dhe ke një pyetje për Obamën? Ja si

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë vë në dispozicion një adresë për të gjithë shtetasit shqiptarë që duan të adresojnë pyetje për Presidentin e SHBA-ve, Barak Obama.

Bëhet fjalë për një link në faqen zyrtare të Shtëpisë së Bardhë, ku të gjithë mund të adresojnë pyetje të drejtpërdrejta për presidentin amerikan Obama.

“Nëse do të kishit mundësi, çfarë pyetje do t’i bënit Presidentit Barack Obama? Tashmë, faqja e Shtëpisë së Bardhë në Facebook ju mundëson që t’i shkruani drejtpërdrejtë Presidentit: https://goo.gl/FNnSO4”, thuhet në faqen zyrtare të ambasadës së SHBA-së në Tiranë.