Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Gjykata e Prishtinës jep dënimin e çuditshëm, 11 vite burg për vjedhjen e një çamçakëzi

Gjykata e Prishtinës jep dënimin e çuditshëm, 11 vite burg

Gjykata Themelore e Prishtinës, ka dënuar më shumë se 11 vjet burg tre persona që kishin tentuar të bënin një grabitje, por kishin marrë vetëm një çamçakëz.

Në ngjarjen e ndodhur në mars të 2018, ishin arrestar 2 persona E.D djalë dhe L.R vajzë, të cilët në lagjen Kalabria, tentuan të grabisnin një dyqan.

Mbrojtja e të pandhurve nuk e ka pranuar vendimin, duke thënë se është i tepërt.

“Vepra e parë “vjedhje në tentativë”, faktikisht ka mbetur në tentativë, ndërsa sa i përket mbajtjes së armës, ajo nuk ka qenë armë”, ka thënë mbrojtësi i të pandehurve./ I.M-Dritare.net