Na ndiqni edhe në

Gatuaj në Dritare

Receta e ditës/ Rigonla, gjella çame!

Receta e ditës/ Rigonla, gjella çame!

E keni gatuar drekën për sot? "Gatuaj në Dritare", ka recetën për të cilën keni nevojë, pjatën e shijshme çame, rigonlanë.

Edlira na kujtoi shijen çame, rigonlanë e famshme dhe ne e morëm recetën. Ju ndiqeni në Dritare TV-Gatuaj në Dritare./dritare.net