Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Foto/ Si dukeshin udhëheqësit e botës kur ishin të rinj!

Foto/ Si dukeshin udhëheqësit e botës kur ishin të rinj!
Ata kanë qenë, ose janë udhëheqësit e botës, dhe fytyrat e tyre i keni parë të gjithë.

Por si dukeshin këta udhëheqës kur ishin të rinj!

Nga Donald Trump, tek Adolf Hitler, nga Margaret Thecher tek Hillary Clinton, e Barack Obama, në galerinë më poshtë mund të gjeni fotot e liderve botërorë kur ishin të rinj./ I.M-Dritare.net

Vëmendje: Nëse nuk hapet galeria, klikoni në www.dritare.net