Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Foto/ Shihni kombinimet më mahnitëse, të Mbretëreshës së Spanjës!

Foto/ Shihni kombinimet më mahnitëse, të Mbretëreshës

Letizia nuk është vetëm mbretëresha e Spanjës, por edhe  e stilit dhe sharmit. Mbretëresha e Spanjës ka ditur gjithmonë të godasë me stilin e saj. Guximi i saj përsa i përket kombinimeve është për t’u marrë shembull. Mbretëresha Letizia gjithmonë e ndërmerr pa frikë rrezikun për të eksploruar me modën, nuk ka rregulla për të.

Dritare.net ka sjellë për ju, veshjet më fantastike të Mbretëreshës së Spanjës, Letizia. Zbulojini në fotogalerinë më poshtë dhe mahnituni edhe ju si ne!/K.C/dritare.net

Vëmendje: Nëse këtë artikull  e keni hapur nga Facebook, për të shikuar fotogalerinë e plotë ju lutem klikoni në, www.dritare.net.