Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Bëni këto 7 ushtrime kur të zgjoheni në mëngjes dhe do të keni energji gjithë ditën!

Bëni këto 7 ushtrime kur të zgjoheni në mëngjes dhe do

Vetëm duke bërë disa ushqime në mëngjes, do të jeni më energjikë. Dhe dritare.net i ka sjellë për ju. Bëni këto 7 ushtrime sapo të zgjoheni dhe do të jeni energjikë gjithë ditën.

1- Rrini në pozicionin e fluturës për disa sekonda. Merrni dhe nxirrni frymë disa herë. Këtë përsëriteni dhjetë herë.

2- Rrini në pozicionin sikur po bëni pompa, mbahuni me bërryl dhe jo me duar. Merrni dhe nxirrni frymë disa herë. Pushoni 30 sekonda dhe përsëriteni 3 herë.

3- Pozicioni i bebes së lumtur është më i thjeshti dhe i bukuri. Shtrihuni me kurriz, mblidhni këmbët dhe kapini me duar, si në foto. Merrni nxirrni frymë 5-10 herë.

4- Pozicioni i gjysmëurës është gjithashtu i mirë dhe i thjeshtë për t’u bërë. Nuk keni pse të ngrini qafën, por vetëm këmbët dhe vithet. Rrini për 30 sekonda, shtrihuni dhe ripërsëriteni, sugjeron dritare.net

5- Mbajini këmbët ngritur në një kënd 90 gradë. Ngadalë ulini këmbët poshtë. Përsëriteni 10 herë për çdo këmbë.

6- Stërvitni qafën dhe shpatullat.

7- Shtrihuni me shpinë në krevat. Mbyllni sytë dhe merrni e nxirrni frymë përmes hundëve./K.C/dritare.net