Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Alketa Vejsiu, deklarata e fortë në Top Channel: Mes Topit dhe Verës, unë zgjedh...

Alketa Vejsiu, deklarata e fortë në Top Channel: Mes Topit dhe

E ftuar në studion e moderatorit Adi Krasta, Alketa Vejsiu ka treguar hapat e saj të parë dhe bashkëpunimit me Vera Grabockën. "Kimi njerëzore që do të jete kshu përgjithmonë. Jemi takuar në radio, në momentet e kthimit të Verës nga Amerika. 8 marsi ka qenë dita kur unë jam takuar për herë të parë. Pasi më pa Vera tha se unë isha pikërisht vajza që i duhet.", tha Alketa. Ajo tha gjithashtu se ishte pikërisht një moment dilem. Unë dua të vrapoj gjthmonë drejt më të mirës, isha mes  "Top Albanias" dhe Vera Grabockës. Tashmë dihet kë kam zgjedhur’