Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Ambasada e SHBA: Çdo javë nënvizojmë një nismë kundër korrupsionit!

Ambasada e SHBA: Çdo javë nënvizojmë një nismë
Ambasada e SHBA në Tiranë, përmes një postimi në Facebook, shkruan se çdo javë do të ndërmarrë një nismë për luftën kundër korrupsionit në Shqipëri.

 "Qeveria e Shteteve të Bashkuara është e përkushtuar në luftën kundër korrupsionit dhe respektimin e sundimit të ligjit në mbarë botën. Lufta kundër korrupsionit është prioritet i punës së Ambasadës së Shteteve të Bashkuara në Tiranë. Çdo javë do të nënvizojmë një nismë që kemi ndërmarrë për të luftuar korrupsionin në Shqipëri. Këtë javë, mësoni se si Ambasada e Shteteve të Bashkuara, nëpërmjet agjentëve dhe hetuesve të posaçëm, në bashkëpunim me Policia e Shtetit dhe prokurorët, punon për të gjurmuar dhe shkurajuar mashtrimin me anë të dokumenteve dhe për të sjellë përpara drejtësisë kriminelët përgjegjës për prodhimin, përhapjen dhe blerjen e tyre", shkruan Ambasada/E.B-dritare.net