Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Kreu nevojën personale gjatë sfidës/ Armaldo: Nuk më vjen turp! 

Kreu nevojën personale gjatë sfidës/ Armaldo: Nuk më vjen


Sfida e rezistencës i vuri banorët përballë shumë vështirësish. Maestro Armaldo me ndihmën e Luizit në një moment i kreu nevojat personale në një kovë. Sonte gjatë spektaklit, Armaldo u shpreh se nuk ka bërë asgjë për turp, asgjë të keqe.
Ai tha se ai gjest nuk do të ndikojë në jetën e tij profesionale, ashtu siç thanë disa nga banorët.
“Nuk kam qëllim të përfitoj nga ajo që bëra. Qëllimi im ishte të rrija sa më gjatë në lojë dhe ia arrita. Nuk kam bërë asgjë që do të ndikojë në profesionin tim apo në institucionin ku unë punoj.”, tha Armaldo./K.C/dritare.net