Na ndiqni edhe në

Shqip

Sokol Hazizaj: Bën bujë kërkesa për dënime të larta, SPAK ka bërë vetëm hetime të njëanshme dhe jo korrekte!

Sokol Hazizaj: Bën bujë kërkesa për dënime të

Juristi dhe avokati i njohur, Sokol Hazizaj në “Shqip” në Dritare Tv, tha se SPAK deri tani ka bërë hetime të njëanshme ose jo korrekte, duke thënë se më tepër bujë kanë bërë lajmet ku ky organ kërkon dënime të larta.

“Ajo njësi ose funksionon si njësi, ose nuk funksionon fare. Deri tani për shkak të karakterit populist, duket sikuar ka funksionuar, por në themel të procedimit hetimor, po të shihni hetimin që ka bërë kjo njësi ose ka qenë e njëanshme ose në mënyrë jo korrekte. Ata kërkojnë para gjykatave dënimin në marzhe të rënda”, tha Hazizaj në “Shqip” me Dritan Hilën. / J.H/dritare.net