Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Foto/ Si u shkatërrua Bejruti nga një shpërthim misterioz!

Foto/ Si u shkatërrua Bejruti nga një shpërthim misterioz!

Kryeqyteti i Libanit, Bjurut është pothuajse i shkatërruar pas një shpërthimi në portin e këtij qyteti.

Ende nuk dihen shkaqet e shpërthimit, por ajo që me siguri dihet është që ka të paktën 10 viktima, qindra të plagosur dhe një qytet të shkatërruar.

Shpërthimi ka shkaktuar dëme në një rreze prej 10 kilometrash, ndërsa të gjitha spitalet e vendit po punojnë me kapacitet 100%.

Në fotot më poshtë Reuters sjell pamje nga Bejruti./ I.M-Dritare.net

Foto/ Si u shkatërrua Bejruti nga një shpërthim misterioz!Foto/ Si u shkatërrua Bejruti nga një shpërthim misterioz!Foto/ Si u shkatërrua Bejruti nga një shpërthim misterioz!Foto/ Si u shkatërrua Bejruti nga një shpërthim misterioz!Foto/ Si u shkatërrua Bejruti nga një shpërthim misterioz!Foto/ Si u shkatërrua Bejruti nga një shpërthim misterioz!Foto/ Si u shkatërrua Bejruti nga një shpërthim misterioz!Foto/ Si u shkatërrua Bejruti nga një shpërthim misterioz!Foto/ Si u shkatërrua Bejruti nga një shpërthim misterioz!Foto/ Si u shkatërrua Bejruti nga një shpërthim misterioz!Foto/ Si u shkatërrua Bejruti nga një shpërthim misterioz!Foto/ Si u shkatërrua Bejruti nga një shpërthim misterioz!Foto/ Si u shkatërrua Bejruti nga një shpërthim misterioz!Foto/ Si u shkatërrua Bejruti nga një shpërthim misterioz!Foto/ Si u shkatërrua Bejruti nga një shpërthim misterioz!Foto/ Si u shkatërrua Bejruti nga një shpërthim misterioz!Foto/ Si u shkatërrua Bejruti nga një shpërthim misterioz!Foto/ Si u shkatërrua Bejruti nga një shpërthim misterioz!Foto/ Si u shkatërrua Bejruti nga një shpërthim misterioz!Foto/ Si u shkatërrua Bejruti nga një shpërthim misterioz!Foto/ Si u shkatërrua Bejruti nga një shpërthim misterioz!