Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Florjan Binaj publikon rezultatin e testit të koronavirusit: Kërkojini llogari vetes, jo mua!

Florjan Binaj publikon rezultatin e testit të koronavirusit: Kërkojini

Aktori i njohur i humorit, Florjan Binaj më 18 qershor, përmes një postimi në Instagram njoftoi se ishte infektuar me koronavirus.

Ai postoi një foto i buzëqeshur ku shkruante se, është aq pozitiv si njeri saqë doli pozitiv edhe me koronavirus.

Florjan Binaj publikon rezultatin e testit të koronavirusit: Kërkojini

Florjani tha se, është izloluar dhe gjatë periudhës së karantinës, ai ka vijuar të jetë pjesë e Portokallisë, online.

Florjan Binaj publikon rezultatin e testit të koronavirusit: Kërkojini

Më datë 29 qershori ai sërish përmes një postimi në rrjete sociale njoftoi se ishte shëruar dhe tashmë po shijon pushimet në Himarë.

Florjan Binaj publikon rezultatin e testit të koronavirusit: Kërkojini

Florjan Binaj publikon rezultatin e testit të koronavirusit: Kërkojini

Si duket, pasi Florjani ka vijuar jetën normalisht, njerëzit janë shqrtësuar dhe shumë i kanë kërkuar të testin.

Ndaj, sot ai përmes një postimi në Instagram, ka nxjerrë rezultatin e testit, që e ka marrë me datë 27 qershor, ku rezulton negativ.

Florjan Binaj publikon rezultatin e testit të koronavirusit: Kërkojini

“Për të gjithë ata që nuk i dalin llogaritë e veta me jetën e të tjerëve. Tani kushdo që do më pyes sërish nëpër komente për të njëjtën temë, do i fshi komentin dhe ndoshta dhe block. Jetoni jetën tuaj dhe kërkojini llogari vetes, jo të tjerëve!”, shkruan ai./E.B-dritare.net