Na ndiqni edhe në

Shenja Juaj

Profesionet ideale për personat e shenjës së Gaforres

Profesionet ideale për personat e shenjës së Gaforres

Gaforret kanë tendencë të zgjedhin të punojnë në fusha ku ata mund të shprehin ndjeshmërinë e tyre dhe dhembshurinë për personat në vështirësi.

Ata kanë intuitë të zhvilluar dhe janë shumë sociale. Gaforret mund të jenë psikologë të mirë, asistentë sociale, por edhe infermierë. Profesionet që iu japin kënaqësi janë ideale për këta persona, madje ata mund ta bëjnë punën perfekt edhe në qendra Spa-je si dhe punën e kamerierit në restorant pasi, më e rëndësishmja për ta është të ndihmojnë njerëzit dhe puna e tyre të ofrojë lumturi. Vëmendja që gaforret kanë për detajet është gjithashtu tejet e madhe.

Femrat e shenjës se gaforres mund te punojnë edhe si mësuese në shkollë fillore ose si dado, ndërkohë që meshkujt mund të punojnë si mjekë ose profesorë.

Në punë gaforret tregohen bashkëpunues dhe besnikë. Intuita dhe imagjinata janë sekretet e tyre të suksesit. /A.S-Dritare.net