Na ndiqni edhe në

Shenja Juaj

Meshkujt më të parrezistueshëm kanë këtë shenjë horoskopi

Meshkujt më të parrezistueshëm kanë këtë

Meshkujt e lindur nën këtë shenje kanë më shumë sukses me femrat. Zbulojeni cili është ai në zodiak.

Femrat çmenden me shumë pas meshkujve të shenjës së... luanit. Ata kanë një personalitet të veçantë, ndryshe nga të tjerët dhe kjo spikatet më tepër nga femrat. Edhe pse koha ndryshon dhe modernizohet, ende preferohet që të jenë meshkujt ata që të ndërmarrin iniciativën e parë në çdo gjë.

Femrat vlerësojnë më shumë meshkujt që guxojnë dhe që ndërmarrin një lëvizje. Liderët kanë përherë sukses pasi guxojnë, janë të vendosur dhe këmbëngulëse. Janë pikërisht këto tipare që tërheqin më shumë.

Një tjetër tipar që tërheq tek meshkujt e kësaj shenje është sensi i tyre i humorit. Luanëve ju pëlqen të qeshin me femrat, por jo të tallen.

Mashkulli i kësaj shenje adhuron edhe aventurat, asgjë nuk i tremb dhe pëlqejnë edhe sfidat. Me ta nuk ka rutinë, pasi janë shenjë zjarrin.

Energjia që ata përçojnë i bën edhe më sharmantë kështu që përherë mundohen ta vënë në pah.

Së fundmi, një tjetër tipar që josh femrat është përkujdesja e luanëve për veten. Ata kujdesen për pamjen dhe e mahnitin gjithmonë palën tjetër. /A.S-Dritare.net