Na ndiqni edhe në

Shenja Juaj

10 ide dhuratash për të suprizuar një Virgjëreshë

10 ide dhuratash për të suprizuar një Virgjëreshë

Personat e kësaj shenje janë me këmbë në tokë, të organizuar e punëtorë, prandaj do të vlerësojnë një dhuratë që do t’iu shërbejë në përditshmëri. Ja disa ide.

Një Apple Watch

10 ide dhuratash për të suprizuar një Virgjëreshë

Një portofol

10 ide dhuratash për të suprizuar një Virgjëreshë

Një mobilie organizuse

10 ide dhuratash për të suprizuar një Virgjëreshë

Një parfum që të vijë aroma pastërti

10 ide dhuratash për të suprizuar një Virgjëreshë

Një kuti me kremra dhe vaj Erborian

10 ide dhuratash për të suprizuar një Virgjëreshë

Një kuti me cajera

10 ide dhuratash për të suprizuar një Virgjëreshë

Një puzzle

10 ide dhuratash për të suprizuar një Virgjëreshë

Një valixhe

10 ide dhuratash për të suprizuar një Virgjëreshë

Një agjendë

10 ide dhuratash për të suprizuar një Virgjëreshë

Një lojë interesante e argëtuese /A.S-Dritare.net

10 ide dhuratash për të suprizuar një Virgjëreshë