Na ndiqni edhe në

Modë

Ide fustanesh për gratë shtatzëna, nga vajzat e njohura!

Ide fustanesh për gratë shtatzëna, nga vajzat e njohura!

Gjatë verës, veshja e vetme që mund t’i bëjë të ndihen rehat gratë shtatzëna, janë fustanet. Por puna është se çfarë fustanesh të zgjedhin, që të duken bukur.

Dritare.net ju ka sjellë disa ide. Nëse jeni në muajt e parë të shtatzënisë, ju sugjerojmë të vishni fustane të bollshme, të stilit të Arbana Osmanit!

Ide fustanesh për gratë shtatzëna, nga vajzat e njohura!

Ide fustanesh për gratë shtatzëna, nga vajzat e njohura!

Ide fustanesh për gratë shtatzëna, nga vajzat e njohura!

Ide fustanesh për gratë shtatzëna, nga vajzat e njohura!

Po ashtu, për ju që pritjes së ëmbël po i vjen fundi, ju kemi sjellë disa ide nga Jonida Vokshi dhe Alba Çobaj./E.B-dritare.net

Ide fustanesh për gratë shtatzëna, nga vajzat e njohura!

Ide fustanesh për gratë shtatzëna, nga vajzat e njohura!

Ide fustanesh për gratë shtatzëna, nga vajzat e njohura!

Ide fustanesh për gratë shtatzëna, nga vajzat e njohura!

Ide fustanesh për gratë shtatzëna, nga vajzat e njohura!