Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Presidenti dekreton ligjin për blerjen e pajisjeve mjekësore

Presidenti dekreton ligjin për blerjen e pajisjeve mjekësore

Presidenti, Ilir Meta ka dekretuar ligjin për blerjen e pajisjeve mjekësore të miratuar në Kuvendin e Shqipërisë

“Institucioni i Presidentit të Republikës bën me dije se, Presidenti i Republikës në ushtrim të kompetencave të Tij, në mbështetje të nenit 84 dhe 93 të Kushtetutës, ka dekretuar shpalljen e ligjit nr. 21/2020 “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr.89/2014 ‘Për pajisjet mjekësore”’, të miratuar nga Kuvendi i Shqipërisë.”,- njofton Presidenca.