Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Përdoruesit e WhatsApp nuk pranojnë kushtet e reja, dynden drejt platformave rivale të kompanisë!

Përdoruesit e WhatsApp nuk pranojnë kushtet e reja, dynden drejt

Platformat e mesazheve Signal dhe Telegram janë shkarkuar masivisht në të gjithë botën, pasi kompania WhatsApp ka njoftuar se do të ndryshojë kushtet e përdorimit. WhatsApp u ka thënë dy miliardë përdoruesve të saj ,se ata duhet ta lejojnë të ndajnë të dhëna me kompaninë Facebook, nëse ata dëshirojnë të vazhdojnë t'i përdorin ato.

Përdoruesit e WhatsApp nuk pranojnë kushtet e reja, dynden drejt

Kjo nuk vlen për përdoruesit në Mbretërinë e Bashkuar dhe Evropë. Sidoqoftë, njoftimi u është dërguar të gjithëve. Të gjithë përdoruesit e WhatsApp nuk do të jenë në gjendje ta përdorin më këtë aplikacion, nëse nuk pranojnë kushtet e reja deri më 8 shkurt.

Përdoruesit e WhatsApp nuk pranojnë kushtet e reja, dynden drejt

Nisur nga kjo, nga 6 janari deri më 10 janar, aplikacioni Signal u instaluar rreth 7.5 milionë herë.

Përdoruesit e WhatsApp nuk pranojnë kushtet e reja, dynden drejt

Whatsapp ka sqaruar se rregullat e reja, nuk ndikojnë në privatësinë e mesazheve në asnjë mënyrë. Megjithatë, shumë kush është skeptik për këto ndryshime./L.F-dritare.net