Na ndiqni edhe në

Bota

Zgjedhjet presidenciale në SHBA/ Sondazhet nxjerrin fitues Joe Biden

Zgjedhjet presidenciale në SHBA/ Sondazhet nxjerrin fitues Joe Biden

Më 3 nëntor të 2020-ës do të zhvillohen zgjedhjet presidenciale në SHBA. Ndërkohë sondazhet e fundit në të gjitha shtetet e SHBA-së, tregojnë se kundërshtari demokrat, Joe Biden kryeson ndaj presidentit, Donald Trump.

Zgjedhjet presidenciale në SHBA/ Sondazhet nxjerrin fitues Joe Biden

Sondazhet e treguara më poshtë përcjellin pikëpamjet e votuesve në të gjithë vendin për zgjedhjet presidenciale të vitit 2020 dhe kandidatët, presidenti Trump dhe ish-nënkryetari Biden, shkruan CNN.

Zgjedhjet presidenciale në SHBA/ Sondazhet nxjerrin fitues Joe Biden

Në SHBA, presidenti zgjidhet nga Kolegji Zgjedhor, jo me votën e popullit dhe sondazhet kombëtare mund të përafrojnë vetëm votën popullore./K.C/dritare.net