Na ndiqni edhe në

Bota

Paris Hilton zbulon detajet tronditëse të abuzimit seksual në qendrën psikiatrike!

Paris Hilton zbulon detajet tronditëse të abuzimit seksual në

Trashëgimtarja e hotelit prestigjoz, Paris Hilton, tregoi mbi abuzimin dhe kërcënimet seksuale që ajo duroi mbi 20 vjet më parë ndërsa qëndronte në shkollën Provo Canyon, një qendër trajtimi psikiatrike për të rinjtë në qytetin e Provo.

Përvojat e saj filluan pasi u largua nga shtëpia e saj në moshën 16-vjeçare pasi prindërit e saj besonin se çrregullimet e vëmendjes së saj do të lehtësoheshin vetëm me "dashuri të ashpër".

“Në ditën time të parë, u detyrova të hiqja të gjitha rrobat e mia, të kollitesha dhe t'i nënshtrohesha një ekzaminimi gjinekologjik – të gjitha të vëzhguara nga afër nga stafi që ishte i gjithi i përbërë nga meshkuj. Megjithëse ishte një përvojë jashtëzakonisht e pakëndshme, më bëri të besoja se ishte një kontroll legjitim, rutinë se mos fusja sende kontrabandë. Por ajo që nuk mund ta kuptoja ishte se si një vajzë 16-vjeçare, ai provim i brendshëm do të më bëhej shpesh gjatë kohës sime në Provo dhe vetëm gjatë mesnatës.” shpjegoi Hilton.

Yll televiziv tha se shumë nga këto provime do të ndodhin ndërsa ajo ishte e privuar nga gjumi dhe kishte shumë mjekime. Kur ajo do të rebelohej kundër provimeve, personeli rezidencial e kërcënoi se do ta vëzhgonte, gjë që në shkollë njihej si "izolimi i vetmuar". Hilton tha se duke parë këto përvoja të tmerrshme si një grua e rritur mund t'i dallonte këto trajtime çnjerëzore pqë atë që ato ishin vërtet: Sulme seksuale ndaj fëmijëve./M.K/dritare.net