Na ndiqni edhe në

Bota

Ja kur mendohet të jetë periudha më e vështirë për SHBA!

Ja kur mendohet të jetë periudha më e vështirë për

Një epidemiologe në SHBA, këshillues në Qendrën për Kontrollin dhe Parandalimin e Sëmundjeve, tha se pritet që kulmi i viktimave të shënuara nga koronavirus në SHBA, pritet të jetë pas tre javësh. Ira Longini, u shpreh se kulmi do të jetë në më pak se dy muaj. Më tej ajo shtoi se do të ketë një rritje të papritur të infektuarish edhe në spitale. Si pasojë edhe numri i viktimave do të rritet. Kjo situatë sipas epidemiologëve nuk do të zgjasë pak. Mendohet që në të paktën 3 deri në gjashtë javë, kurba të jetë në rritje./L.F-dritare.net