Na ndiqni edhe në

Bota

Fotot e rralla/ Si ishte jeta e Diana Spencer para se ajo të bëhej princeshë!

Fotot e rralla/ Si ishte jeta e Diana Spencer para se ajo të bëhej

Princeshë Diana ka qenë dhe është një frymëzim për shumë njerëz. Bëmat e saj ruhen si kujtime të çmuara, të princeshës së popullit që e adhuronte gjithë bota.

Fotot e rralla/ Si ishte jeta e Diana Spencer para se ajo të bëhej

Por edhe para se të ishte princeshë ajo ka qenë një fëmijë dhe adoleshente shumë e ëmbël. Nga puna filantropike e deri te stili i saj i veçantë, sot ne do t’ju tregojmë si ka qenë jeta e Dianës para se të bëhej princeshë.

Fotot e rralla/ Si ishte jeta e Diana Spencer para se ajo të bëhej

Para ditëve mbretërore, ajo ishte thjesht Diana Spencer, një vajzë e re që idolizoi motrën e saj më të madhe dhe që i adhuronte kaq shumë kafshët.

Fotot e rralla/ Si ishte jeta e Diana Spencer para se ajo të bëhej

Mos i humbisni fotot e rralla të Lady Dianës, që tregojnë se si ishte jeta e saj larg vëmendjes mediatike!/K.C/dritare.net

Fotot e rralla/ Si ishte jeta e Diana Spencer para se ajo të bëhejFotot e rralla/ Si ishte jeta e Diana Spencer para se ajo të bëhejFotot e rralla/ Si ishte jeta e Diana Spencer para se ajo të bëhejFotot e rralla/ Si ishte jeta e Diana Spencer para se ajo të bëhejFotot e rralla/ Si ishte jeta e Diana Spencer para se ajo të bëhejFotot e rralla/ Si ishte jeta e Diana Spencer para se ajo të bëhejFotot e rralla/ Si ishte jeta e Diana Spencer para se ajo të bëhejFotot e rralla/ Si ishte jeta e Diana Spencer para se ajo të bëhejFotot e rralla/ Si ishte jeta e Diana Spencer para se ajo të bëhejFotot e rralla/ Si ishte jeta e Diana Spencer para se ajo të bëhej