Na ndiqni edhe në

Bota

Fotografitë nudo të mësuesve para shkollës/Artisti italian krijon fushatën e veçantë sensibilizuese"mësueset bëjnë seks"!

Fotografitë nudo të mësuesve para shkollës/Artisti italian

Fotografitë nudo të tre mësuesve të shkollës fillore u shfaqën në postera para disa shkollave në Torino. Ato janë provokimi i fundit i “Torino Banksy”, artistit Andrea Villa, në solidaritet ndaj mësueses, viktimë e fotove nudo hakmarrëse.

Fotografitë nudo të mësuesve para shkollës/Artisti italianFotografitë nudo të mësuesve para shkollës/Artisti italian

Fushata quhet “teachersdosex” dhe është krijuar për të nxjerrë në pah problemin e fotove nudo hakmarrëse dhe diskriminimit gjinor, pas rastit të fotove intime të mësueses së Torinos të bëra nga ish i dashuri i saj. Një hap për të siguruar që gratë të mos gjykohen për jetën e tyre private seksuale./M.M-dritare.net