Na ndiqni edhe në

Bota

Foto prekëse/ Tërmeti në Izmir, në sytë e botës!

Foto prekëse/ Tërmeti në Izmir, në sytë e botës!

Pas tërmetit në Egje, agjencitë ndërkombëtare të lajmeve përcollën për lexuesit e tyre zhvillimet e fundit nga rajoni. Foto dhe video nga më të dhimbshmet u shpërndanë në mediet botërore.

Foto prekëse/ Tërmeti në Izmir, në sytë e botës!

Çaste nga operacionet e kërkim-shpëtimit, njerëz që kishin humbur të afërmit e tyre nën rrënoja, ata që humbën shtëpitë.

Foto prekëse/ Tërmeti në Izmir, në sytë e botës!

Kjo është panorama që na u ofrua të gjithëve nga tërmeti në Izmir.Foto prekëse/ Tërmeti në Izmir, në sytë e botës!

Në fotot më poshtë ju sjellin tërmetin në Turqi, të treguar nga mediet ndërkombëtare./K.C/dritare.net

Foto prekëse/ Tërmeti në Izmir, në sytë e botës!Foto prekëse/ Tërmeti në Izmir, në sytë e botës!Foto prekëse/ Tërmeti në Izmir, në sytë e botës!Foto prekëse/ Tërmeti në Izmir, në sytë e botës!Foto prekëse/ Tërmeti në Izmir, në sytë e botës!Foto prekëse/ Tërmeti në Izmir, në sytë e botës!Foto prekëse/ Tërmeti në Izmir, në sytë e botës!Foto prekëse/ Tërmeti në Izmir, në sytë e botës!