Na ndiqni edhe në

Bota

Forbes heq nga lista e miliarderëve Kylie Jenner: Gënjeu për pasurinë!

Forbes heq nga lista e miliarderëve Kylie Jenner: Gënjeu për

Revista Forbes, e cila në mars të 2019-ës e shpalli yllin e televizionit dhe sipërmarrësen, Kylie Jenner si miliarderen më të re të vetëbërë në botë, ka thënë se nuk beson më se vlera e saj neto ishte kaq e madhe. Vlera neto e vlerësuar e Kylie Jenner është ulur në 900000000 dollarë që nga botimi.

Forbes heq nga lista e miliarderëve Kylie Jenner: Gënjeu për

Revista tha se: "Kylie pretendoi se kompania e saj e kozmetikës ishte në rrugën e duhur për të shitur më shumë se 300 milionë dollarë make up-e atë vit. Por në realitet, ajo bëri vetëm 125 milionë dollarë. "

Forbes heq nga lista e miliarderëve Kylie Jenner: Gënjeu për

Kylie e ka hedhur poshtë raportin e Forbes, duke thënë se ai ishte i bazuar në deklarata të pasakta dhe supozime të pavërtetuara. Jenner shtoi se ajo mund të përgatisë një listë të 100 gjërave më të rëndësishme tani, sesa shuma e parave që ajo ka.

Forbes heq nga lista e miliarderëve Kylie Jenner: Gënjeu për

Revista tha se shqyrtoi të dhënat financiare të lëshuara nga Coty Inc, e cila bleu një pjesë të aksioneve prej 51 për qind në kompaninë Kylie Cosmetics të Jenner në nëntor 2019.

Forbes heq nga lista e miliarderëve Kylie Jenner: Gënjeu për

Regjistrimet financiare treguan se: “Biznesi i Kylie është dukshëm më i vogël dhe më pak fitimprurës, sesa familja ka kaluar vite duke udhëhequr industrinë e kozmetikës dhe medias, duke përfshirë Forbes.”, tha revista.

Forbes heq nga lista e miliarderëve Kylie Jenner: Gënjeu për

"Forbes tani mendon se Kylie Jenner, edhe pasi të fuste rreth 340 milionë dollarë amerikanë, pas taksave nga shitja, ajo nuk është miliardere."

Forbes kritikoi familjen Kardashian-Jenner për "gënjeshtra të bardha dhe trillime të drejtpërdrejta".

Forbes heq nga lista e miliarderëve Kylie Jenner: Gënjeu për

Sipas Forbes, vlera neto e Jenner, 22 vjeçe tani është rreth 90000 dollarë./K.C/dritare.net