Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Xhensila nxjerr foto me Ajkën: Gëzuar festën engjëjvë që na ngrohin zemrat!

Xhensila nxjerr foto me Ajkën: Gëzuar festën engjëjvë

Në festën e 1 Qershorit, ditës së fëmijëve, Xhensila Myrtezaj ka postuar një foto të ëmbël me Besin dhe vajzën e tyre Ajkën.

Xhensila nxjerr foto me Ajkën: Gëzuar festën engjëjvë

Na i qeshe sytë, Bes Kallaku. Gëzuar festën të gjithë engjëjve që na ngrohin zemrat”, shkruan ajo./E.B-dritare.net

Xhensila nxjerr foto me Ajkën: Gëzuar festën engjëjvë

Xhensila nxjerr foto me Ajkën: Gëzuar festën engjëjvë

Xhensila nxjerr foto me Ajkën: Gëzuar festën engjëjvë

Xhensila nxjerr foto me Ajkën: Gëzuar festën engjëjvë

Xhensila nxjerr foto me Ajkën: Gëzuar festën engjëjvë

Xhensila nxjerr foto me Ajkën: Gëzuar festën engjëjvë

Xhensila nxjerr foto me Ajkën: Gëzuar festën engjëjvë

Xhensila nxjerr foto me Ajkën: Gëzuar festën engjëjvë

Xhensila nxjerr foto me Ajkën: Gëzuar festën engjëjvë

Xhensila nxjerr foto me Ajkën: Gëzuar festën engjëjvë