Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Prezantohet koleksioni 'Joni Peçi & Friends', ja vipat që sfiluan me fëmijët!

Prezantohet koleksioni 'Joni Peçi & Friends', ja vipat

Pasditen e sotme në programin “E diela shqiptare” u organizua sfilata 'Joni Peçi & Friends-One Night Show', ku u debutuan veshjet koleksionit të stilistit Joni Peçi.

Prezantohet koleksioni 'Joni Peçi & Friends', ja vipat
Joni Peçi

Të pranishëm ishin shumë personazhe publikë për të cilët Joni thotë se e kanë frymëzuar për koleksionin e këtij sezoni.

Prezantohet koleksioni 'Joni Peçi & Friends', ja vipat

Prezantohet koleksioni 'Joni Peçi & Friends', ja vipat

Duke filluar nga Inva Mula, Aurela Gace, Eli Fara, Manjola Nallbani, Soni Malaj, Enca etj, ishin ato që sfiluan duke ndriçaur shfaqjen. Shumë prej tyre sfiluan me fëmijët e tyre.

Prezantohet koleksioni 'Joni Peçi & Friends', ja vipat
Bes Kallaku dhe Xhensila Myrtezaj
Prezantohet koleksioni 'Joni Peçi & Friends', ja vipat
Aurela Gace me vajzen

Dritare.net ju ka sjellë më poshtë fotot e të gjithë artistëve që i dhanë dritë veshjeve të pakrahasueshme të Joni Peçit./E.B-dritare.net

Prezantohet koleksioni 'Joni Peçi & Friends', ja vipat
Fjodora Fjora me djalin
Prezantohet koleksioni 'Joni Peçi & Friends', ja vipat
Marcela Lati me djalin
Prezantohet koleksioni 'Joni Peçi & Friends', ja vipat
Manjola Nallbani me vajzen
Prezantohet koleksioni 'Joni Peçi & Friends', ja vipat
Soni Malaj me nipin dhe mbesen

Prezantohet koleksioni 'Joni Peçi & Friends', ja vipat
Enda Hoxha, Gert Vaso dhe djali i tyre
Prezantohet koleksioni 'Joni Peçi & Friends', ja vipat
Aurela Gace me vajzen

Prezantohet koleksioni 'Joni Peçi & Friends', ja vipat
Inva Mula me vajzen
Prezantohet koleksioni 'Joni Peçi & Friends', ja vipat
Eli Fara me vajzen
Prezantohet koleksioni 'Joni Peçi & Friends', ja vipat
Bora Zemani me djalin
Prezantohet koleksioni 'Joni Peçi & Friends', ja vipat
Blerina Bombaj me vajzen
Prezantohet koleksioni 'Joni Peçi & Friends', ja vipat
Samanta Karravello
Prezantohet koleksioni 'Joni Peçi & Friends', ja vipat
Alar Band- Arditi dhe Remi
Prezantohet koleksioni 'Joni Peçi & Friends', ja vipat
Rozana Radi
Prezantohet koleksioni 'Joni Peçi & Friends', ja vipat
Amela Agastra dhe Juli Zylari