Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Një festë e madhe, për ditëlindjen e Jehona Sopit

Një festë e madhe, për ditëlindjen e Jehona Sopit

Ditëlindja e Jehona Sopit, ka bërë bashkë emra të njohur të Kosovës, në një festë private.

Një festë e madhe, për ditëlindjen e Jehona Sopit

Mikeshat e saj të ngushta, janë mbledhur për të dëfryer së bashku, ditëlindjen e saj.

Një festë e madhe, për ditëlindjen e Jehona Sopit

Muzikë, këngë, shampanja, përqafime dhe puthje.

Një festë e madhe, për ditëlindjen e Jehona Sopit

Një festë e madhe, për ditëlindjen e Jehona Sopit

Një festë e madhe, për ditëlindjen e Jehona Sopit

Një festë tejet normale ditëlindjeje, por jo për këtë kohë. Pandemia në Kosovë, vijon ende me shifra të larta. Sot janë shënuar 148 raste pozitive me Covid-19./L.F-dritare.net