Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Nesër Lian feston 4-vjetorin, Vesa Luma publikon videon emocionuese

Nesër Lian feston 4-vjetorin, Vesa Luma publikon videon emocionuese

29 maji 2016 është një ditë e shënuar për çiftin e këngëtarëve, Vesa Luma dhe Big Basta. Në këtë datë ata prekën lumturinë më të madhe. Morën në krahë për herë të parë, engjëllin të cilin e pritën për 9 muaj. Më 29 maj erdhi në jetë Lian, djali i tyre.

Nesër Lian feston 4-vjetorin, Vesa Luma publikon videon emocionuese

Nesër Lian feston 4-vjetorin e lindjes. Sot Vesa ka ndarë me ndjekësit në Instastory një video shumë emocionuese.

Nesër Lian feston 4-vjetorin, Vesa Luma publikon videon emocionuese

Në videon, që e ka publikuar për herë të parë kur i biri mbushi 1 vjeç, shihen çaste nga pritja e ëmbël, Vesa më barkun e rrumbullakosur, momenti i paharruar kur Lian erdhi në jetë, e deri tek fjalët e para të vogëlushit të saj.

Nesër Lian feston 4-vjetorin, Vesa Luma publikon videon emocionueseNesër Lian feston 4-vjetorin, Vesa Luma publikon videon emocionueseNesër Lian feston 4-vjetorin, Vesa Luma publikon videon emocionueseNesër Lian feston 4-vjetorin, Vesa Luma publikon videon emocionuese

Për Vesën ky ishte momenti më i rëndësishëm i jetës së saj. Është çasti kur erdhi në jetë arritja më e madhe e saj dhe arsyeja e jetës.

Nesër Lian feston 4-vjetorin, Vesa Luma publikon videon emocionuese

Festofsh sa më shumë datëlindje, Liani i vogël!/K.C/dritare.net

Nesër Lian feston 4-vjetorin, Vesa Luma publikon videon emocionueseNesër Lian feston 4-vjetorin, Vesa Luma publikon videon emocionueseNesër Lian feston 4-vjetorin, Vesa Luma publikon videon emocionuese