Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Mes Shqipërisë dhe Dubait, ja si e kaluan vipat fundjavën!

Mes Shqipërisë dhe Dubait, ja si e kaluan vipat fundjavën!

Jugu i vendit këtë fundjavë u mbush plot. Falë temperaturave të lart sezoni i plazhit u hap zyrtarisht sot. Instagrami u mbush plot me foto me ngjyra nga bregdeti i vendit. Përjashtim bëri Arbana Osmani e cila bashkë me familjen siç është bërë zakon në javët e fundit, ishte në shtëpinë e saj në Bogë.

Mes Shqipërisë dhe Dubait, ja si e kaluan vipat fundjavën!
Shumë prej vipave zgjodhën Vlorën për këtë fundjavë.

Mes Shqipërisë dhe Dubait, ja si e kaluan vipat fundjavën!Mes Shqipërisë dhe Dubait, ja si e kaluan vipat fundjavën!Mes Shqipërisë dhe Dubait, ja si e kaluan vipat fundjavën!

Por duket se këtë fundjavë vipat u ndanë mes Shqipërisë dhe Dubait.

Mes Shqipërisë dhe Dubait, ja si e kaluan vipat fundjavën!Mes Shqipërisë dhe Dubait, ja si e kaluan vipat fundjavën!

Jo pak nga të njohurit në pamundësi për të shkuar në vende të tjera për shkak të ndalimit nga kovidi, zgjodhën Dubain.

Mes Shqipërisë dhe Dubait, ja si e kaluan vipat fundjavën!Mes Shqipërisë dhe Dubait, ja si e kaluan vipat fundjavën!

Ja si e kaluan vipat këtë fundjavë!/L.F-dritare.net

Mes Shqipërisë dhe Dubait, ja si e kaluan vipat fundjavën!Mes Shqipërisë dhe Dubait, ja si e kaluan vipat fundjavën!Mes Shqipërisë dhe Dubait, ja si e kaluan vipat fundjavën!Mes Shqipërisë dhe Dubait, ja si e kaluan vipat fundjavën!Mes Shqipërisë dhe Dubait, ja si e kaluan vipat fundjavën!Mes Shqipërisë dhe Dubait, ja si e kaluan vipat fundjavën!Mes Shqipërisë dhe Dubait, ja si e kaluan vipat fundjavën!Mes Shqipërisë dhe Dubait, ja si e kaluan vipat fundjavën!Mes Shqipërisë dhe Dubait, ja si e kaluan vipat fundjavën!Mes Shqipërisë dhe Dubait, ja si e kaluan vipat fundjavën!Mes Shqipërisë dhe Dubait, ja si e kaluan vipat fundjavën!Mes Shqipërisë dhe Dubait, ja si e kaluan vipat fundjavën!Mes Shqipërisë dhe Dubait, ja si e kaluan vipat fundjavën!Mes Shqipërisë dhe Dubait, ja si e kaluan vipat fundjavën!