Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Jeni kuriozë si bëhet testi për Covid-19? Emina Cunmulaj na e tregon live!

Jeni kuriozë si bëhet testi për Covid-19? Emina Cunmulaj na e

Emina Cunmlulaj, ka ndarë një video jo të zakontë në rrjetet e saj sociale.

Jeni kuriozë si bëhet testi për Covid-19? Emina Cunmulaj na e

Ajo i është nënshtruar testit për koronavirus për herë të dytë dhe momentin e ka publikuar live në instagram.

Jeni kuriozë si bëhet testi për Covid-19? Emina Cunmulaj na e

Nëse mendoni se është e lehtë, nga video kuptohet se nuk është aspak kështu.

Jeni kuriozë si bëhet testi për Covid-19? Emina Cunmulaj na e

Madje Emina e ka përshkruar si një dhimbje që të dalin sytë vendit.

Jeni kuriozë si bëhet testi për Covid-19? Emina Cunmulaj na e

Ajo rezultoi negative për herë të dytë./L.F-dritare.net

Jeni kuriozë si bëhet testi për Covid-19? Emina Cunmulaj na e