Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Ndonëse kjo fundjavë ka qenë me mot të paqëndrueshëm, kjo s’i ka penguar vipat të pushojnë në bregdet. Në krahasim me të shtunën që ishte me shi, e diela ishte e nxehtë, duke u dhënë njerëzve një mundësi të mirë për plazh dhe relaks.

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Shumë prej vipave nuk e prishën terezinë nga kapriçot e motit dhe shijuan bregdetin.

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Pjesa më e madhe ishte në jug edhe këtë fundjavë, si çdo tjetër, pasi është i preferuari i tyre.

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Disa e kaluan në Durrës, apo edhe në Tiranë, e të tjerë jashtë vendit.

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Ka edhe nga ata që kjo e diel i zuri në punë.

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!

Dritare.net ka sjellë për ju, fundjavën e vipave përmes fotove që ata postojnë në Instagram./K.C/dritare.net

Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!Foto/ Si e kaluan fundjavën vipat shqiptarë!