Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Foto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve të huaj, Kosovën dhe Shqipërinë!

Foto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve të

Një nga mënyrat më të mira për të rritur ekonominë pas krizës së koronavirusit është përmes turizmit. Është në dorën tonë të ndihmojmë vendin që ta tejkalojë këtë krizë. Ndaj këtë verë më e mira që mund të bëjmë është të pushojmë shqip. E pse jo të ftojmë edhe miqtë tanë të huaj të vijnë në Shqipëri dhe të eksplorojnë vendet e magjishme që ka vendi ynë.

Foto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve të

Tashmë të famshmit kanë nisur një fushatë reklamuese për turizmin në Shqipëri.

Prej vitesh gazetarja, Rudina Xhunga reklamon turizmin shqiptar, nga veriu në jug me moton “Pusho shqip!”

Foto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve të

Edhe producenti, Turjan Hysko pak ditë më parë hapi një sfidë po me moton: “Pusho shqip!”

Foto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve të

Dhe nuk janë të vetmit, jo.

Këngëtarja e njohur, Vesa Luma ndonëse jeton jashtë, sytë gjithmonë i ka nga Shqipëria dhe Kosova.

Foto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve të

Sot, Vesa ka ftuar miqtë e saj të huaj të vizitojnë Shqipërinë e Kosovën.

Foto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve të

Ajo ka postuar një fotoreportazh me zonat më të bukura nga Shqipëria dhe Kosova, ndërsa u prezanton të huajve dy vendet e saj të zemrës.

Foto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve tëFoto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve të

“Të dashur miq, më lejoni t'ju prezantoj në vendin tim të bukur, me pamje të mrekullueshme dhe peizazhe të bukura që mund t’i admironi në distancë. Mbase mund t’i shihni me sytë tuaj këtë vit.”,- shkruan Vesa në Instagram./K.C/dritare.net

Foto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve tëFoto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve tëFoto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve tëFoto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve tëFoto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve tëFoto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve tëFoto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve tëFoto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve tëFoto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve tëFoto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve tëFoto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve tëFoto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve tëFoto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve tëFoto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve tëFoto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve tëFoto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve tëFoto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve tëFoto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve tëFoto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve tëFoto/ Mënyra e veçantë si Vesa Luma u prezanton miqve të