Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Foto/ Ja vipat shqiptarë që kanë nisur sezonin e plazhit!

Foto/ Ja vipat shqiptarë që kanë nisur sezonin e plazhit!

Një pjesë e mirë e vendit është e izoluar, si masë për parandalimin e përhapjes së koronavirusit. Shumë shqiptarë po e kalojnë këtë periudhë të verës në shtëpi. Dielli i nxehtë shpesh na thërret që të shkojmë në plazh, por jo të gjithë e kanë këtë fat.

Ndërsa presim çeljen e sezonin turistik dhe hapjen e vendit që të shkojmë në plazh, tashmë disa vipa po e shijojnë rënën, ujin e detit dhe diellin e nxehtë.

Dritare.net ka sjellë sot për ju, personazhet shqiptare që kanë nisur sezonin e plazhit!

Këngëtarja, Jonida Maliqi

Foto/ Ja vipat shqiptarë që kanë nisur sezonin e plazhit!

Gazetarja, Arjola Shehu

Foto/ Ja vipat shqiptarë që kanë nisur sezonin e plazhit!Foto/ Ja vipat shqiptarë që kanë nisur sezonin e plazhit!

Gazetarja, Aulona Musta

Foto/ Ja vipat shqiptarë që kanë nisur sezonin e plazhit!

Moderatorja, Nevina Shtylla

Foto/ Ja vipat shqiptarë që kanë nisur sezonin e plazhit!

Moderatorja, Roza Lati

Foto/ Ja vipat shqiptarë që kanë nisur sezonin e plazhit!

Gazetarja, Beti Njuma

Foto/ Ja vipat shqiptarë që kanë nisur sezonin e plazhit!

Stilisti, Ardi Asllani/K.C/dritare.net

Foto/ Ja vipat shqiptarë që kanë nisur sezonin e plazhit!