Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Familja Dudushi ka gjetur një mënyrë si ta shijojë të dielën me shi!

Familja Dudushi ka gjetur një mënyrë si ta shijojë të

Shiu i kësaj të diele mund të ketë prishur disa plane, sidomos për ata që ishin zhvendosur pranë detit. Si familja Dudushi. Bieta dhe Albani, së bashku me Kroin e tyre dhe vajzën e Albanit, kanë gjetur një mënyrë si të argëtohen edhe pse kjo e diel është e zymtë.

Familja Dudushi ka gjetur një mënyrë si ta shijojë të

Të katërt kanë marrë biçikletat dhe po shëtisin.

Familja Dudushi ka gjetur një mënyrë si ta shijojë të

Familja Dudushi ka gjetur një mënyrë si ta shijojë të

Ndërsa rrezet e diellit të ditës së djeshme, Bieta i shfrytëzoi për të bërë pak plazh, së bashku me Kroin e vogël./L.F-dritare.net

Familja Dudushi ka gjetur një mënyrë si ta shijojë të