Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Detaji që nuk keni vënë re te fotot e Fjoralba Ponarit!

Detaji që nuk keni vënë re te fotot e Fjoralba Ponarit!

Fjoralba Ponari është një nga moderatoret më të dashura të ekranit, e cila gjithmonë përcjell pozitivitet.

Përveç artikulimit që e karakterizon, ka dhe një stil veshje shumë të bukur, ku herë shfaqet serioze, herë sportive e herë shumë sensuale.

Detaji që nuk keni vënë re te fotot e Fjoralba Ponarit!

Ka një detaj në lukun e saj, që mbase ju nuk e keni vënë re, por ne po.

Fjoralba, si në ekran, si në përditshmërinë e saj, nuk preferon të mbajë bizhuteri.

Detaji që nuk keni vënë re te fotot e Fjoralba Ponarit!

Në duar e saj nuk sheh as unaza, siç i mbajnë shumica, e saj ora, byrzylykë apo varse.

Detaji që nuk keni vënë re te fotot e Fjoralba Ponarit!

Shumë të rralla janë rastet kur vendos vëth, orë apo ndonjë varse që i shkon për shtat veshjes.

Detaji që nuk keni vënë re te fotot e Fjoralba Ponarit!

E në fund të fundit, çfarë i duhen aksesorët një vajze që shkëlqen nga buzëqeshja./E.B-dritare.net

Detaji që nuk keni vënë re te fotot e Fjoralba Ponarit!

Detaji që nuk keni vënë re te fotot e Fjoralba Ponarit!

Detaji që nuk keni vënë re te fotot e Fjoralba Ponarit!

Detaji që nuk keni vënë re te fotot e Fjoralba Ponarit!

Detaji që nuk keni vënë re te fotot e Fjoralba Ponarit!