Na ndiqni edhe në

Shqiptar

Armina Mevlani, ka një vend ku do t’i kalonte gjithmonë fundjavat!

Armina Mevlani, ka një vend ku do t’i kalonte gjithmonë

Tashmë që kufijtë janë mbyllur, mundësitë për të udhëtuar jashtë vendit janë të pakta. Por edhe frika nga infektimi, ka bërë që shumë kush t’i shmangë totalisht lëvizjet përtej Shqipërisë. Po për ata që para pandemisë udhëtonin shumë shpesh, kufizimet e tanishme, janë edhe më të vështira.

Armina Mevlani, ka një vend ku do t’i kalonte gjithmonë

Armina Mevlani, është njëra prej tyre. E pasionuar pas udhëtimeve, fundjavat për të ishin nga një destinacion në tjetrin.

Armina Mevlani, ka një vend ku do t’i kalonte gjithmonë

Evropa për të më shumë e preferuar, e veçanërisht Greqia për pushimet verore, dhe Italia. Por tashmë prej kohësh po qëndron në Shqipëri.

Armina Mevlani, ka një vend ku do t’i kalonte gjithmonë

Megjithëse vazhdimisht, ka një vend për të cilin flet, Como në Itali. Një destinacion që Armina e frekuentonte shpesh, dhe ia ndjen mungesën.

Armina Mevlani, ka një vend ku do t’i kalonte gjithmonë

Është një nga ato vende që ajo shkruan se do t’i kalonte fundjavat përgjithmonë. Me vilat luksoze, liqenin e mrekullueshëm, Como është një ndër vendet më të më të shtrenjta por edhe më të frekuentuara në Itali./L.F-dritare.net

Armina Mevlani, ka një vend ku do t’i kalonte gjithmonë