Na ndiqni edhe në

Shëndet

Këto zakone të thjeshta rrisin imunitetin!

Këto zakone të thjeshta rrisin imunitetin!

Kjo është periudha më e rëndësishme për shëndetin tonë. Duhet të kemi sistem imunitar të fortë, që të mos rrezikohemi shumë nga koronavirus. Kur sistemi imunitar funksionin siç duhet, ju jeni i shëndetshëm dhe gjasat janë shumë të vogla që të sëmureni. Për imunitet më të fortë, ushqyerja e shëndetshme, pushimi i duhur dhe fjetja janë esencialë. Por, përveç dietës së mirë dhe gjumit të rehatshëm, ka edhe disa gjëra të vogla që mund të ndihmojnë në forcimin e imunitetit.

Këto 8 zakone duhet t’i bëni pjesë të rutinës së përditshme për të forcuar imunitetin dhe qenë të shëndetshëm.

1. Kujdesuni për higjienën e trupit

Këto zakone të thjeshta rrisin imunitetin!

2. Pini sa më shumë ujë

3. Qeshni sa më shumë

Këto zakone të thjeshta rrisin imunitetin!

4. Dëgjoni muzikë

5. Merrni rreze dielli

6. Mendoni pozitivisht

7. Limitoni sheqerin

8. Meditoni/K.C/dritare.net

Këto zakone të thjeshta rrisin imunitetin!