Na ndiqni edhe në

Shëndet

Ka vetëm një mënyrë si të humbasësh peshë shëndetshëm. Na e tregon Aulona Musta!

Ka vetëm një mënyrë si të humbasësh peshë

Ka një mënyrë për të humbur peshë thjeshtë fare. Sigurisht jo duke qëndruar shtrirë. Në Formë me Aulonën, krijuar nga Aulona Musta, është zgjidhja ideale e shumë vajzave.

Ka vetëm një mënyrë si të humbasësh peshë

Nuk bëhet fjalë vetëm për të humbur disa kile apo për të tonifikuar trupin. Kjo mund të bëhet në shumë mënyra.

Ka vetëm një mënyrë si të humbasësh peshë

Qëllimi është krijimi i një regjimi të shëndetshëm, që ndikon në fizik por edhe në shëndetin mendor.

Ka vetëm një mënyrë si të humbasësh peshë

Aulona tregon se ajo e krijoi këtë program, me qëllimin për ta bërë dikë ta vlerësojë më shumë veten, për të rritur respektin e mbi të gjitha për të dashur më shumë veten!

Ka vetëm një mënyrë si të humbasësh peshë

Nuk është e thënë të shkosh në palestër, mund të stërvitesh kudo. Mjaft të kesh dëshirë. Ju mungon motivimi? Aulona, është një ndër vajzat më motivuese që mund të hasni në instagram.

Ka vetëm një mënyrë si të humbasësh peshë

Dhe nuk motivon vetëm me fjalë, duke qëndruar shtrirë, por duke ndarë eksperiencat e saj. Pas një dite të lodhshme, mbase stresuese, pas pune, kurdo e kudo, ka gjithmonë kohë për t’u marrë me veten.

Ka vetëm një mënyrë si të humbasësh peshë

Dhe për të mos u marrë vetëm me fjalë, këtu janë rezultat e shumë vajzave që tashmë stërviten me Aulonën, përmes programit të saj. Super në formë!/L.F-dritare.net

Ka vetëm një mënyrë si të humbasësh peshë

Ka vetëm një mënyrë si të humbasësh peshë

Ka vetëm një mënyrë si të humbasësh peshë

Ka vetëm një mënyrë si të humbasësh peshë

Ka vetëm një mënyrë si të humbasësh peshë

Ka vetëm një mënyrë si të humbasësh peshë

Ka vetëm një mënyrë si të humbasësh peshë

Ka vetëm një mënyrë si të humbasësh peshë

Ka vetëm një mënyrë si të humbasësh peshë

Ka vetëm një mënyrë si të humbasësh peshë

Ka vetëm një mënyrë si të humbasësh peshë