Na ndiqni edhe në

Ora e Gallatës

Ja letra që Berisha u nisi fituesve ukrainas të këngës në Eurovizion!

Ja letra që Berisha u nisi fituesve ukrainas të këngës

Shqipëroi Amarildo Pregapuca

"Ishte ditë e lumnume për tan botën fitorja e Ukrainës në Eurovizon.

Ishte fitore kundra Rusisë, ishte fitore për Shqipninë, për Shkodrën, Kosovën, Tropojën.

Ishte fitore e letërsisë, muzikës, ishte fitorja lirisë.

Ishte fitore kundra Edvin krimit dhe Sorosit, kundra Kimetes Sorosiane që mbron drogagjiun Rama.

Eurovizioni tregoi se klika e Edvin Ramës, i ka ditët e numrume.

Një qeveri e gjithë poshtërsirave, s’mundi me ba një tekst kange për Ukrainën dhe Zelenskin, për Amerikën, dashninë e qdo shqiptari të ndershëm.

-Ishte e vështirë me ba një teks kange me mbështet botën e lirisë që po ndeshet në Ukrainë?!

-Jo aspak, ta them unë. Poo them të drejtën. Unë gjithmonë me të drejtën jam.

Ukraina e mprehu shpatën.

Dhe njëherë për situatën.

Kjo asht shpata që rrin ke krytë e Edvin Ramës, Sorrosit, krimit e drogës.

Foltorja aroma lirisë.

Ky vargu fundit ashtë refreni, dhe e përsëritni sa t’ju vijë përmare, deri ne fitore."S.B./dritare.net