Na ndiqni edhe në

Ora e Gallatës

Biseda sekrete Basha-Berisha!

Biseda sekrete Basha-Berisha!

Thonë që Saliu do të fillojë punë si këshilltar i Lulit kur Luli të fitojë zgjedhjet dhe bëhet kryeministër.

Ky është momenti kur vjen Luli në zyrë në mëngjes ?

Hyn në zyrë dhe gjen Salën që ka ardhur pa gdhirë mirë dhe është ulur atje ku është mësuar të ulet, d.m.th te vendi km-

Mirëmëngjesi shef, si u gdhive ?

- Po si të gdhihem or ti, çfarë janë këto shifra që lexoj këtu unë, punojnë këta apo tallen?

- Jo shef, po ..

- Ore ça jo thua, m'i thirr pak të gjithë në mbledhje shpejt!

- Ja shef, ika...

-Thirr edhe kryetarin e LSI-së

-Monikën shef?

-Or ti, Ilirin të thashë. Monikës thuaj të na bëjë ca speca të mbushur për drekë, se i qan ato. Edhe ca hallve në fund se me pëlqeu videoja e Jalës

-Patjetër shef!

...kalojnë disa minuta... hyn Luli

-Shef, gjithçka në rregull

-Shumë mirë Lulzim, prit te sekretarja se mund të më duhesh. Dale-dale, prit: A kemi ndonjë lajm ça ka bërë ai drogaxhiu? Po nuk ke, nxirr atë të Boldit të sajojë ndonjë gjë.

-Po ata nuk më dëgjojnë mua shef, vetëm Llallën. Edhe atë po ia çoi me shkrim.

-Or ti, atë të Boldit, atë qe duket si sirianet e Isisit. Thuaj të sajojë ndonjë përgjim. Nuk do të merrem unë me te gjitha. Bëj ndonjë punë. Je kryeministër e çfarë je?

-Si urdhëron shef! Ika.

-Dhe thuaj Ilirit të mos vonohet se kam punë

-Si urdhëron shef!/dritare.net