Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Vijojnë provimet e Maturës. Sot testohet lënda e matematikës!

Vijojnë provimet e Maturës. Sot testohet lënda e

Ditën e sotme maturantët do t'i nënshtrohen provimit të tretë të Maturës Shtetërore, ku do të testohen në lëndën e Matematikës. Provimi do të fillojë në orën 10:00 dhe do të përfundojë në 12:30.

Edhe këtë vit maturantët do të zbatojnë rregullat antikovid, kjo për shkak të situatës pandemike në të cilën ndodhemi, ku në një klasë nuk do të ketë më shumë se 10-15 maturantë, ashtu si edhe në provimet paraardhëse. Testi i fundit i maturës është më 15 qershor për provimin e lëndës me zgjedhje./dritare.net