Na ndiqni edhe në

Ngjarjet e Ditës

Treska: Kemi një psikolog për 2500 nxënës, i viziton një herë në javë, s'ka rendiment

Treska: Kemi një psikolog për 2500 nxënës, i viziton

E ftuar në emisionin Arena nga Dritan Hila, në RTV ORA, presidentja Urdhri i Psikologut Valbona Treska u shpreh se një psikolog merret me mbi 2500 nxënës dhe viziton një herë në javë 4 shkolla.

Valbona Treska: Psikologët janë të trajnuar për t’i dalluar këto raste dhe mësuesi e ka syrin e mprehtë.

Një psikolog e kemi një në 4 shkolla. Ai bën një xhiro një herë në javë. Tani këtij psikologu që i kemi ngarkuar mbi 2500 nxënës mos presim ndonjë rendiment pune.

Ka disa gjëra nuk funksionojnë dhe të mos presim pastaj që të kemi rezultate. / I.M-Dritare.net